Tilbud på gulvafslibning

Der er ingen grund til selv at slide i weekends og ferier. Få i stedet et godt og billigt tilbud på gulvafslibning fra den professionelle fagmand.

Så er du sikker på, at dine trægulve blive lyse og plane og din bolig fyldt med duften af frisk træ.

Det er langt det billigste i det lange løb, for du er sikret et kvalitets produkt. Og priserne på gulvafslibning gør det til en billig fornøjelse at give sit gulv nyt liv.

Tilbud - gulvafslibning
Tilbud

 

Gulvafslibning giver gulvet nyt liv

Med en gulvafslibning fjernes gulvets overflade med sandpapir ved hjælp af moderne maskiner. Langsomt kommer gulvets oprindelige struktur frem.

De maskiner, der i dag anvendes til gulvafslibning er effektive og efterlader et trægulv af høj kvalitet.

Alle slags trægulve

Og hvad enten det drejer sig om et billigt trægulv eller et eksklusivt Dinesen plankegulv, kan gulvet fornys med en gulvafslibning.

Prisen på gulvafslibning ligger på mellem 50 til 100 kroner pr. kvadratmeter, så det er billigere end at dække det gamle gulv med gulvtæpper. Og naturligvis kan du få et mere præcist tilbud, før du bestemmer dig for en gulvafslibning.

Også dørtrin og trapper kan afslibes, så der er ingen grund til at fortvivle, når trappetrinene ser slidte ud.

 

Dinesen Tilbud gulve

Også de eksklusive Dinesen plankegulve kan få nyt liv efter en afslibning.

Plankegulve er lavet af massivt træ og kan endda tåle mange afslibninger. Derfor holder et Dinesen plankegulv også i flere generationer. Et sådan plankegulv ser man derfor ofte i kirker og på museer, hvor mange fødder dagligt træder på gulvet.

Men også på herregårde og i eksklusive boliger finder Dinesen plankegulv god anvendelse.

Og et plankegulv er en oplagt ide til en loftslejlighed i en gammel ejendom.

Det charmerende rustikke præg, som et plankegulv giver,  passer såvel til den skandinaviske enkle og lyse boligstil som hvis ønsket er newyorkerstemning.