Giv din bolig en slibning af trægulv

Ved en slibning af trægulv er det vigtigt at afpasse metoden efter den gulvtype og den trætype, der skal have en slibning. Egetræ i parketmønster skal fx have en anden behandling end fyrretræ i gulvplanker. Er man ikke klar over denne forskel, risikerer man at ødelægge træet og dermed g gulvet – og det der skulle have været en vellykket slibning af gulv kan ende med at blive en katastrofe for gulvet og huset – og økonomien.

bolig en slibning af trægulv
slibning af trægulv

 

Benyt derfor et professionelt og anerkendt firma til en slibning af trægulv – og det kunne fx sagtens være os – i al beskedenhed. Vi har arbejdet med slibning af gulv gennem en menneskealder og er nok nogle af Danmarks mest erfarne på området.

 

Topkvalitet helt i gulvhøjde

Vi går meget højt op i kvalitet og tilfredse kunder og sørger altid for at have kunden helt med på, hvad der skal ske med gulvene. Vi har mange fotos af før-eftersituationer og med dem som baggrund kan vi i de fleste tilfælde vise, hvad resultatet vil blive – eller med andre ord, hvordan vi gør gamle slidte og grimme gulve nye og smukke.

 

Trægulv som du ikke har set det før

Når dagen kommer og vi skal i gang med dit trægulv, så bør rummene være tømt for møbler. Kan du ikke selv arrangere det, så hjælper vi gerne med mod en lille ekstrabetaling. Herefter kan vi gå i gang.

Vores maskiner er blandt markedets bedste og vi passer og plejer dem, for det er maskinerne, der er fundamentet for den gode kvalitet. Hver gang vi har været ude på en opgave får maskinen en overhaling, så den igen kører som en ny.

 

Efter afslibningen af dit trægulv skal det beskyttes mod at gulne. Dette gøres med en gang lud. Og herefter skal trægulvet have den afsluttende behandling i form af en sæbebehandling, en oliebehandling eller en lakering. Vi hjælper dig gerne med at vælge den bedste behandling i dit tilfælde.