Gulvafslibning i Rungsted

”Hvad der er sparet er tjent.” Det ordsprog kender vist alle, og det gælder også for gulvafslibning. Pris og kvalitet hænger sammen, men det er ikke altid, prisen er det vigtigste. Rådgivning og inspiration til nytænkning betyder også noget, ligesom det er vigtigt, at din gulvmand kommer til tiden og overholder sine aftaler.

gulvafslibning i Rungsted
gulvafslibning

Kontakt gulvfirma Rungsted og få et tilbud på gulvafslibning, der matcher markedet og sikrer, at dine ønsker og dit gulv er i centrum.

Vi erkender, at det ikke altid er nemt at gennemskue, hvad der gemmer sig bag et tilbud om gulvafslibning, når man kigger på Internettet, og det er også svært at vide, hvad den rigtige pris skal være for en gulvafslibning, for det afhænger naturligvis af det gulv, der skal afslibes. Prisen på en gulvafslibning afhænger også af, om der er dørtrin og eller trapper at tage hensyn til.

 

Gulvafslibning – en tillidssag

Gulvafslibning er en tillidssag, og mange af vore kunder har da også fået Gulvfirma Rungsted anbefalet af naboer, venner og bekendte.

Hos Gulvfirma Rungsted bestemmer du slev, om du vil have, vi arbejder på timeløn eller en fast pris på gulvafslibningen.

Men er dit gulv meget slidt, kan det være vanskeligt at forudsige en fast pris på gulvafslibningen, men så kan vi lave et overslag, der højst må svinge med 10 procent i den ene eller anden retning.

 

Gulvafslibning på timeløn i Rungsted

Der kan dog være fordele ved at du vælger gulvafslibning på timeløn, for så kommer du ikke til at betale for pauser, og vi giver naturligvis et overslag forinden, når vi har besigtiget dit gulv.

Du kan altid trygt henvende dig til Gulvfirma Rungsted – vi vil bestræbe os på at give dig det bedste tilbud på gulvafslibning af netop dit gulv.