At finde de rigtige priser på gulvafslibning og afhøvling

Slibning af gulv og gulvafhøvling giver dig ikke de mest gunstige priser at vælge af, men pengene kan stadig være godt givet ud hvis du vælger at anskaffe dig en professionel til at klare jobbet for dig. Dine gulve skal vedligeholdes som alt andet i dit hjem, og selvom gulvene ser ud til at kunne klare endnu en tørn efter de har fået lidt varmt vand gnubbet ind i sig bliver de stadig slidt, og lakeringen kan i sidste end begynde og flække, og gulvafhøvling bliver dermed nødvendig.

For at finde de bedste priser på gulvafslibning og gulvafhøvling skal du først danne dig et bredt overblik over hvad tilbud der står klar. Det behøver ikke være den lokale fagmand der får din ordre, og du finder derfor også de bedste priser hvis du udvider din søgeradius. Gulvmanden har ikke noget imod en køretur, så hvis du tror at dine muligheder for gulvafhøvling er begrænset af geografi, så tror om igen. Dit gulv har også godt af en efterbehandling med lud, olie, eller lak, alt efter hvilket træ dit gulv er lavet af, og du kan sikkert få en gunstig pris på en samlet pakke hvis du bestiller hos den samme gulvmand.

Hvis de priser du kan stadig virker for pebret, så kan man selv smøge ærmerne op for at få slebet sig gulv. Afslibning kan klares selv, og med lave priser på udlejning af værktøjer kan man selv bringe gløden tilbage i sit gulv så længe man er indstillet på at være grundig, og være godt øm i skroget flere dage efter man er færdig med sin gulvafhøvling. Afslibning af gulv kræver en båndsliber, og sandpapir i forskellige finhedsgrader, og efter at man har startet med en grov afslibning af gulvet starter man bare forfra med et finere sandpapir indtil man er tilfreds. Alt slibning resulterer i et flot gulv, og hvis man klarer det selv kan man få gulvafhøvling til overkommelige priser.