Gulvafslibning i Ordrup

Gulvafslibning i Ordrup og omegn udføres af os. Vore dygtige gulvfolk står klar til at hjælpe med afslibning og efterbehandling af dine trægulve. Vi har i mange år været et af de eneste gulvfirmaer i Ordrup området og vi sætter en ære i veludført håndværk.

Afslibning af trægulve i Ordrup

Gulvafslibning er en sikker måde at renovere din bolig. Ved en gulvafslibning fjernes al gammel lak og anden overflade behandling, så man kommer ned til det rene træ.

Herefter er gulvet klar til en ny gulvbehandling, der er nødvendig for at give dit nye gulv den nødvendige modstandsdygtighed mod snavs og fugt.

Renoverer dine trægulve

Du kan vælge lud eller sæbebehandling, olie eller lak. Og fordi du lige har fået en gulvafslibning for at fjerne gammel lak, skal du ikke frygte behandling med lak, for med de nye lakker, behøver gulvene ikke at blive mørke.

Hvis du efter en gulvafslibning af dit lokale firma i Ordrup vælger lak, får du et meget praktisk gulv, der er nemt at rengøre.

Lak efter gulvafslibning

Gulvfirma Ordrup kan tilbyde mange former for lak, når gulvafslibningen er gennemført. Alle gulve af træ kan afslibes, og har du for eksempel et parketgulv, er det smukt efterfølgende at bruge en lak, der giver et gyldent skær.

Er det derimod en gulvafslibning af et plankegulv, som Gulvfirma Ordrup har foretaget, kan en hvidpigmenteret lak være et godt valg. Med den lak vil gulvet nemlig fremstå som ubehandlet efter gulvafslibningen, men meget nemmere at vedligeholde. Uanset hvad dine ønsker er, så bed om et tilbud for Gulvfirma Ordrup – vi er altid parat med rådgivning til netop dit gulv.

 

Gulvafslibning i Ordrup

Vores konsulent aflægger dig gerne et besøg – naturligvis gratis og uforpligtende. Her kan vi gennemgå dine ønsker og se på dit gulvs tilstand og komme med inspiration og ideer, så du efter en gulvafslibning får et flot gulv, der lever op til dine forventninger.

Gulvfirma Ordrup står altid til rådighed for gode råd i forbindelse med en gulvafslibning.