Gulvafslibning i Nivå

Gulvafslibning og omhyggelige medarbejdere

gulvafslibning-nivaa går meget højt op i at levere den allerbedste kvalitet gulvafslibning til vores kunder, og vi tilbyder priser, hvor alle kan være med. En af årsagerne er, at vi er meget grundige med at tjekke dine gulve ud og spørge ind til dine ønsker, så vi kan give dig et tilbud, der passer dit behov for gulvafslibning – hverken mere eller mindre. Og som du vil se, når du modtager vores tilbud, så er alt det vi har aftalt ved vores indledende besøg med i tilbuddet – sort påhvidt – og priserne er altid inkl. moms.

gulvafslibning-nivaa
gulvafslibning

 

Gulvafslibning i Nivaa og omegn

Så bor du i Nivå eller i nogen af de nærmeste byer, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til gulvafslibning-nivaa, så vi kan komme forbi og kigge på dine gulve.

Siger du efterfølgende ja til vores tilbud skal du vide at vores medarbejdere er meget omhyggelige og virkelig ser til, at dit gulv for det første får en prima behandling, og dels, at din bolig ikke lider overlast. Det vil sige, at vi passer meget på ikke at skramme paneler, døre og karme, for så går der irriterende tid med at rette op på de skader, og det var jo ikke meningen med gulvafslibningen.

 

Selve afslibningen foregår med ultra moderne maskiner, der gør en stor del af arbejdet selv, men alligevel skal man være trænet og omhyggelig og have et godt håndelag for sit håndværk. Derfor er vi også meget omhyggelige, når vi ansætter vores medarbejdere, så vi sikrer, at vi kan tilbyde dig som kunde hos gulvafslibning-nivaa den allerbedste kvalitet gulvafslibning.

I takt med at gulvafslibningen, der sker med sandpapir, skrider frem erstattes det grove sandpapir med stadig finere og til sidst giver vi gulvet den afsluttende afslibning, der sikrer en smuk og flot finish.

Har du lyst til at få mere at vide om gulvafslibningen, så er du meget velkommen med spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.