Gulvafslibning i Måløv

Der er ingen kunst i at foretage en gulvafslibning – nårførst man kan. Men før man når så vidt, er der mange faldgruber, hvor man risikerer at lave dybe hakker og ridser i de sarte trægulve, så vi anbefaler absolut, at du benytter en professionel som os i gulvafslibning-maaloev, så du kan være sikker på, at du får den gulvafslibning som dine gulve og huset har fortjent.

Vi arbejder altid professionelt med vores kunders gulve når vi giver dem en gulvafslibning. Første step er en inspektion af, at gulvene er egnet for gulvafslibningen, og det gælder trætype og opbygning samt tykkelsen af gulvet. Et gulv kan slibes mange gange, men da der ryger et par mm hver gang, kan det selvfølgelig ikke foretages i det uendelige.

mange rum med i gulvafslibning -maaloev
gulvafslibning

 

Ganske få krav til gulvafslibningen

Derfor vil vi meget gerne have lov at komme fordi og se på dine gulve, inden vi evt. giver dit et tilbud på gulvafslibningen. Mens vi kigger på gulvene fortæller vi samtidig om, hvad der skal til, da gulvafslibningen kræver at gulvafslibning-maaloevs medarbejdere får tomme rum at arbejde i – med andre ord, så skal møblerne ud af rummene, der skal have en gulvafslibning. Ofte står huse tomme i forbindelse med en gulvafslibning men er dit hjem møbleret, skal du vide, at det ikke er så besværligt som det måske lyder at stille møblerne ind i et andet rum, men gulvafslibningen foregår.

 

Tag så mange rum med i gulvafslibning -maaloev

gulvafslibning-maaloev anbefaler i øvrigt, at du giver alle husets rum en gulvafslibning, mens proppen er af. For det er ikke særlig kønt, hvis blikket hen over de smukke gulve afbrydes af et dørtrin eller et rum, der ikke er taget med. I forbindelse med vores besøg hos dig, fortæller gulvafslibning-maaloevs medarbejder også om de forskellige måder du kan gøre dit gulv slidstærkt på, og det er primært emner som sæbebehandling, oliebehandling og lakering, der kommer på tale. Ønsker du at foretage dette selv efter gulvafslibningen, så er det selvfølgelig helt i orden med os.