Kontakt din gulvmand hos erfarent firma

Din gulvmand har løsningen, hvis du er ked af dine slidte og mørke gulve, så tøv ikke med at bede gulvmanden kigge forbi din bolig.

Og vælger du en erfaren gulvmand til at tage sig af dine gulve, bliver du godt tilfreds.

Gulvmanden kan udføre både afslibning og efterbehandling af dine gulve.

En gulvafslibning er mere nænsom end en gulvafhøvling. Langt de fleste gulve kan nøjes med en gulvafslibning, der foregår med sandpapir i forskellig finhed, alt efter hvor slidt gulvet er, og hvor mange lag lak, der skal fjernes. Din gulvmand borger for kvaliteten.

gulvmand hos erfarent firma
gulvmand

 

Erfaren gulvmand

Efter gulvafslibningen kan gulvmanden tilbyde alt inden for efterbehandling, så det er blot at bestemme sig.

Ønsker du, at fremhæve lejlighedens herskabelige præg, kan gulvmanden efter gulvafslibningen give dine parketgulve en lys pigmenteret lak, der sikrer, at gulvene ikke senere bliver gule.

Har du plankegulv, kan du fremhæve det mere rustikke præg ved at vælge ludbehandling. Det klarer din gulvmand også.

Uanset hvad du vælger, får du slidstærke og smukke gulve, når gulvmanden har haft dine gulve under behandling.

Så lad vort firmas erfarne gulvmand  rådgive dig om gulvafslibning og efterfølgende pleje af dit gulv.

 

Nyt hjem efter besøg af gulvmanden

Når gulvmanden er færdig med arbejdet, vil du føle, du har fået en hel ny bolig. Den er både smukkere og mere værd, så kontakt din gulvmand og bliv inspireret. Besøg vort showroom og lad gulvmanden vise dig, hvordan en gulvafslibning foregår i praksis. Du kan også gå ind på vor hjemmeside og på en video se, hvordan en gulvmand foretager gulvafslibning, og det flotte resultat, man opnår ved en gulvafslibning, når man ikke har forsøgt sig selv, men overladt arbejdet til gulvmanden.

Tænk på, hvordan det vil føles at træde ud af sengen om morgenen på bare fødder og mærke et blødt og glat gulv. Det kan du opleve hver morgen, hvis du vælger at få foretaget en gulvafslibning af din gulvmand.