Gulvafslibning i Ishøj

Gulvafslibning får et gammelt og slidt trægulv til at blive som nyt. Dette kan lade sig gøre, fordi de slidte overflade på træet simpelthen fjernes via gulvafslibning, og så kommer træets nye lag længere nede frem i dagens lys, hvor det nye flotte træværk vil glæde familien og i det hele taget alle der kommer forbi og ser det. Og hos gulvafslibning-ishoej ved vi, at træ ikke bare er træ, men at det levende naturlige træ også indeholder smukke åretegninger og knaster.

gulvafslibning-ishoej har været i branchen i mange år og vi ved om nogen, hvad der kendetegner de forskellige træsorter, og hvordan netop de skal behandles, for at få mest muligt ud af gulvafslibningen.

Miraklet gulvafslibning-ishoej
Miraklet gulvafslibning

 

En gulvafslibning-ishoej er meget økonomisk

En gulvafslibning får hurtigt gulvene og boligen som helhed til at se smukke ud, men prisen på gulvafslibning er faktisk ganske rimelig. Mange tror slet ikke deres egne ører, når vi fortæller, at en gulvafslibning kun koster godt en halvtredser pr. m2, og denne pris er tilmed inkl. moms. Men bemærk dog, at det koster lidt ekstra, hvis du også skal have givet dørtrinene en gulvafslibning, og det bør du absolut gøre, så der ikke er mystiske øer midt i det hele.

 

Få besøg af gulvmanden for et konkret tilbud

Vi kommer gerne ud til dig og foretager en helt præcis beregning af, hvad en gulvafslibning kommer til at koste på kroner og øre hjemme hos dig. Vi sender vores dygtige gulvmand ud på opgaven og så kan I få en snak om dine ønsker og han fortæller om mulighederne, og hvordan det hele vil foregå, og hvad gulvafslibningen omfatter. Senere får du så et helt konkret tilbud, hvor du kan se, hvad du får for pengene og hvad prisen er frem til det færdige arbejde.

Bor du i lejet byggeri, så kan du måske betale for gulvafslibning via vedligeholdelseskontoen – så skal du slet ikke have penge op af lommen.