Gulvafslibning i Hvidovre

Træt af ridsede mørke gulve, der har fået lidt for mange gange lak? Så er professionel gulvafslibning foretaget af din fagmand i Hvidovre noget for dig.

Gamle trægulve kan få sit flotte udseende tilbage og det til Hvidovres billigste priser.

Gulvafslibningen fjerner gammel lak og anden gulvbehandling, så man kommer ned til det rene træ. Gulvet fremstår med sin oprindelige struktur – lyst og indbydende. Og beboeren i den dejlige lejlighed i Hvidovre, tøver ikke med at anbefale gulvafslibning som vejen til drømmeboligen.

Lejlighed i Hvidovre
Lejlighed

 

Hvordan foregår gulvafslibning i Hvidovre

Både plankegulve og parketgulve kan afslibes. Hos din fagmand i Hvidovre foregår det med store moderne maskiner, der ved hjælp af sandpapir fjerner den gamle lak lidt efter lidt. Maskinerne er udstyret med en støvpose, der opsamler det værste slibestøv.

Der anvendes forskellige finheder i sandpapiret alt efter hvilken type gulv, der er tale om, og alt efter hvor man er i processen.

Afslibningen foregår over fire til fem gange, og til sidst gennemgås gulvet for eventuelle slibemærker, der så fjernes.

Vi kan altid give dig et prisbilligt tilbud, så tøv ikke med at kontakte din fagmand i Hvidovre.

 

Behandling efter gulvafslibning

Efter en gulvafslibning fremstår gulvet som nyt og ubehandlet. Det er derfor nødvendigt at give gulvet en eller anden form for behandling for at gøre det modstandsdygtigt over for smuds og fugt.

Når gulvafslibningen er godkendt, skal du derfor vælge, om du vil have gulvet lakeret, eller behandlet med for eksempel lud, sæbe eller olie. Din fagmand i Hvidovre kan foretage enhver efterbehandling, du skal bare vælge det, der passer bedst til din boligstil. Og til den tid og energi, du vil bruge på dit gulv fremover.

Henvend dig derfor trygt til din fagmand i Hvidovre, og få et godt tilbud.