Gulvmanden

Gulvmanden kan trylle med trægulve. Et gammelt og slidt gulv kan han forvandle til et nyt og smukt. Ved hjælp af en gulvafslibning afslibes den gamle gulvoverflade så der kan påføres en ny gulvbehandling.

Hvordan finder jeg den rigtig gulvsliber til mit gulv?

Ethvert trægulv kræver en afslibning med jævne mellemrum. Misfarvninger, småridser og slid kan få træet til at se meget grimt ud. Det kan der heldigvis rådes bod på ved hjælp af en afslibning. Vi er din lokale gulvmand, og kan hjælpe med alle former for gulvopgaver. Uanset hvor du bor, kan vi rykke ud med kort varsel og ordne dine gulve. Gulvafslibning er en af de billigste former for boligrenovering, så ønsker du en billig renovering med stor effekt, så er afslibning løsningen.

Er der et gulvfirma i min by?

Netto Gulve er et gulvfirma uden base. Vi ordner gulve over hele landet og kan også hjælpe dig. Så uanset om du bor i København, Århus, Odense eller et andet sted i landet, så kontakt og gerne.

Hvilken gulvbehandling anbefaler gulvmanden?

Ludbehandling af gulv i Roskilde, Herlev og resten af kbh tilbydes kan tilrådes. Vi går meget op i at du skal føle dig tryg og godt behandlet, når vi udfører en opgave for dig. Vi brugeer dog udstyr, der er med til at begrænse udledningen af støv.

Hvordan finder jeg et godt gulvfirma?

Med vores mange års erfaring og konstante udvikling vil du også altid få gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, der er udført med de nyeste teknikker og maskiner – En del af det er også årsagen til, at vi er med fremme i feltet blandt de bedste gulvfirmaer i hele Danmark. Derfor sørger vi for, at du hurtigt får etableret kontakt til en erfaren og dygtig gulvmand, som har den fornødne ekspertise til at løse dit boligprojekt.

Kan lud og ludbehandling anbefales som gulvbehandling?

Vi tilbyder ludbehandling af gulv for blandt andet private og erhverv på Sjælland, Fyn og Jylland. Det er også muligt inden olieringen at tone gulvet, så man får den farve man ønsker, f.eks. Afhøvling af gulve er særligt velegnet, hvor gulvene er mere medtaget eller hvor gulvene har særligt slidstærke efterbehandlinger, som f.eks. Speciallud skal hindre trægulvet i at blive gult, og anvendes sammen med sæbe på alle slags lyse træsorter. Ludbehandlingen standser gulvets naturlige gulning, men beskytter ikke mod slid og tilsmudsning.