Hvad er en gulvafslibning?

Gulvafslibning bruges til renovering af trægulve. Her fjernes den gamle og slidte overfladebehandling og der påføres en ny og slidstærk overflade. En afslibning kan være løsningen på fornyelse af et gammelt trægulv uden at det koster en formue. Selv hvis man har givet op og faktisk besluttet sig til at købe en ny gulvbelægning, så kan en gulv slibning være et godt og billigt alternativ.  Når den gamle gulvbehandling fjernes, så er der ofte et rigtig godt gulv nedenunder, der så kommer frem i lyset med en gulv slibning. De skandinaviske træsorter bliver meget lyse efter en afslibning og de fleste kunder ønsker at bibeholde den naturligt lyse farve.

Gulvafslibning er en rigtig god løsning

Det er svært at undgå småridser og hakker i et trægulv, og det sker ofte uden at man lægger mærke til det. For ligger der blot lidt sandkorn og småsten og er det en slid faktor der er svært at undgå. Tunge møbler kan også ridse gulvet hvis man ikke passer på når de flyttes, men heldigvis er det ikke værre end at en ny gulv slibning kan friske gulvet op påny, og endda rimeligt billigt.

En gulvafslibning sliber ganske enkelt dit trægulv med en valse hvorpå der er sandpapir.  Gulvet bliver helt rent for gammel behandling hvor efter der kan påføres en ny gulvbehandling, og her er der forskellige typer at vælge imellem:

• Lakering
• Oliebehandling
• Voksbehandling
• Ludbehandling
• Sæbebehandling

Meget gamle og særligt slidte og beskadigede gulve kræver dog mere end en afslibning, her må der bruges en gulvafhøvling som går meget i dybden af gulvet.

Gulvafslibning
Klik ind og få gode priser på gulvafslibning

 

Gulvafslibning som gør det selv projekt

En række danskere har lært på den hårde måde, at gulvafslibning kan være både en hård og slidsom affære, med et tvivlsomt resultat til følge. Afslibning af trægulve er et håndværk er svært at udføre med et godt resultat og kræver mange års erfaring af mestre. Der findes mange steder hvor der kan lejes en gulvslibemaskine, men problemet er at mange maskiner er misligeholdt idet mange amatører af gode grunde ikke kan betjene maskinerne og forvolder mere skade end gavn. En gulvslibemaskine med en skæv valse kan ikke afslibe et gulv jævnt, uden at der kommer synlige vulker og spor.

Vil anbefaler at få gulvafslibning udført af en fagmand. Og heldigvis kan vi her på hjemmesiden hjælpe dig med fordelagtige priser, rådgivning og vejledning. Ring og få en snak om dine trægulve og få gode råd om rengøring og vedligeholdelse, det er gratis og helt uforpligtende.