Der er god økonomi i en gulvafslibning-smoerum

Overvejer du at få renoveret dine gamle slidte trægulve med en gulvafslibning, så bør der ikke være noget at betænke sig på rent økonomisk. En gulvafslibning er en af de billigste måder, hvorpå du kan forny dit hjem og gøre rummene æstetiske og rene i deres udtryk.

gulvafslibning-smoerum har mange års erfaring med gulvafslibning, og vi kan fortælle dig, at en gulvafslibning kan gøres for lidt over 50 kr. pr. m2, så for ganske få tusinde kroner kan du få lyse, flotte og lækre trægulve, der i øvrigt er nemme at vedligeholde og holde rene med en opvredet sæbeklud.

gulvafslibning-smoerum
gulvafslibning

 

Tag alle rum med i gulvafslibningen

Tag derfor kontakt til os, så vi kan komme forbi og se på, hvor meget jeres gulve trænger, og derfor også, hvor meget gulvafslibning, der er behov for. gulvafslibning-smoerum anbefaler, at I tager så mange rum med som muligt, og hvis huset i øvrigt står tomt i forbindelse med køb eller salg, så er dette naturligvis intet problem. Det er i øvrigt også nemt at flytte møblerne ind i nogle andre rum end dem, der skal have en gulvafslibning. Det kan vi jo sagtens sige, men vi gør det faktisk også gerne for dig, naturligvis mod en mindre betaling, så du selv kan slappe af og bare nyde resultatet af vores arbejde med dine gulve.

 

gulvafslibning-smoerum fremmer salget af boligen

Apropos tomme huse og køb og salg – er du i færd med at sælge dit hus, så kan vi kun anbefale en gulvafslibning af rummene, for det vil alt andet lige betyde, at huset sælges hurtigere, og du vil kunne få betydeligt mere for huset, end du har betalt for gulvafslibningen.Er du usikker på denne påstand, så spørg endelig din ejendomsmægler, og han eller hun vil med stor sandsynlighed være enig i, at en gulvafslibning er en rigtig god forretning, som vil gøre kunderne langt mere interesserede ved en fremvisning af boligen.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om gulvafslibningen.