En gulvafslibning – Ishøj blev løsningen

Familien havde overvejet tæpper og vinyl, men en nabo anbefalede dem at tale med en gulvmand i Ishøj. Og det viste sig at være en god løsning, for da han havde fortalt familien om mulighederne ved gulvafslibning, valgte de uden tøven dette.

Efter gulvafslibningen er gulvet plant og lige og meget behageligt at gå på, og ikke mindst familiens tvillinger er glade for at kunne kravle uden at få splinter i knæene.

Når familien i dag ser på deres flotte gulv, er de glade for, de ikke gemte det under tæpper eller anden gulvbelægning, men valgte at få en gulvafslibning af firmaet i Ishøj.

  En gulvafslibning – Ishøj
Gulvafslibning – Ishøj

 

Lyse gulve efter gulvafslibning  – Ishøj

Når solen står ind gemmen altandøren i lejligheden i Ishøj, spiller den nu i det smukke lyse gulv, der kom til syne efter gulvafslibningen. Før så husets beboere kun ridser og revner, når solen ramte gulvet. Så de er glade for valget af en gulvafslibning.

Også dørtrin blev afslebet, og det har givet lejligheden et helt andet præg. Fra nedslidt til super lækker. Og alt det blot med en billig gulvafslibning fra et firma i Ishøj.

 

Hvad gør en gulvafslibning

En gulvafslibning fjerner gammel lak, små sprækker og ridser. En gulvafslibning fjerner også ujævnheder og eventuelle pletter på gulvet.

Et massivt plankegulv kan tåle utallige gulvafslibninger, men også et parketgulv kan afslibes.

Din professionelle fagmand i Ishøj foretager nænsomt gulvafslibningen med store moderne maskiner, der ved hjælp af sandpapir fjerner gammel overfladebehandling og ridser, så dit gulv fremstår med sin oprindelige farve og struktur.

Så er drømmen nye gulve, skal du ikke tøve længere, men henvende dig til fagmanden i Ishøj og få foretaget en gulvafslibning til en billig pris.