Egedahl.dk er specialist i gulvarbejde

 Der kan være mange årsager til at foretage slibning af gulve. Har du trægulve i den lejlighed eller hus du ejer kender du helt sikkert til at de bliver grå og kedelige med tiden. De mister deres glans, deres friske pust og de får hakker og ridser som gør dem mindre pæne. Men dette er der råd for. Slibning af gulve er relativt simpelt når man får hjælp af en god samarbejdspartner som Egedahl.

Egedahl.dk sørger for at hjælpe dig i alle faserne i forbindelse med slibning af gulv. Gulvafslibning pris veksler også meget fra firma til firma men hos Egedahl får du altid en god konkurrencedygtig pris. Den måde det foregår på er du kontakter firmaet som enten via telefonisk rådgivning eller via personlig visit afklare dit behov. Det kan være du slet ikke behøver afslibning af gulve eller det kan være du bliver nødt til at få nye gulve. Uanset hvilken løsning I finder frem til kan Egedahl.dk hjælpe dig.

Gulvafslibning udføres også af Egedahl

Vælger man gulvafslibning foregår det typisk i 3 etaper. Det første er afklaring af omfanget. Her ser man hvor mange m2 der skal slibes og hvor mange gange de skal slibes. Herefter kommer selve slibningen. Den foregår typisk i 3 etaper. Den første er grov slibning med groft slibepapir. Her sliber man de groveste ujævnheder væk og fjerner eventuelle hakker eller ridser. Hernæst kommer der en mellemslibning som fjerner det sidste af hakkerne og gør klar til finslibningen som er den sidste af de 3 slibninger. Denne slibning giver gulvet en glat blød overflade.

 

Overfladebehandling der matcher rummet

 

Slutligt vælger man i fællesskab en overfladebehandling der matcher omgivelserne hvori gulvet ligger. Skal det være olie, lak, sæbebehandlet, lud. Det finder man ud af i fællesskab. Husk det er den slutlige finish der giver resultatet. Der er mange fordele og ulemper ved de forskellige overflade behandlinger og derfor skal man nøje overveje hvilken man vil benytte da det kræver man starter forfra hvis man vil ændre sit valg.

 

gulve sørger for slibning af gulve
Gulvafslibning