Dinesen Gulve – værdien af det naturlige og unikke

Dinesen Gulve har længe været en pålidelig leverandør af billige trægulve der pryder sig af deres dedikation til det unikke og smukke i et naturligt udtryk. En familievirksomhed siden 1898, Dinesens gulve har altid stået fast i deres filosofi om at bringe naturens ynde frem i velproducerede trægulve der afspejler en miljøbevidst tilgang til deres arbejde. Med deres billige trægulve har de vist at en professionelt forhold til naturen baseret på passion for træs ynde kan producere trægulve så unikke som de træer hvorfra de er skåret.

Dinesen Gulve
Gulvafslibning

Dinesen Gulve – værdien

Dinesens gulve specialiserer i to træsorter, Eg og Douglas, og begge har hver deres unikke karakter som giver dig et specielt udtryk i dit hjem. Douglas-træer er en af naturens kæmper og kan vokse sig op til 60 meter, og deres flotte åretegninger giver dit gulv et majestætisk udtryk der vidner om naturens storslagne elegance. Ønsker du at dit gulv skal afspejle naturens skønhed tilbyder Dinesens gulve også ”Dinesens Douglas Natur”, som går efter en så naturlig udstråling som muligt, og indeholder derfor mange træknaster som vidne om et produkt så naturligt som muligt.  Længden på Douglas-træer gør det muligt at have et så flydende udtryk så muligt, da træet kan strække sig på tværs af selv de største rum, hvilket resulterer i et minimalistisk udtryk.

Den anden træsort som Dinesens gulve har specialiseret sig i er Eg. Eg giver dig et væld af muligheder for et helt unikt udtryk, og dets fleksibilitet er grunden til at Eg kan findes i så forskellige steder som Vor Frelsers Kirke og Nimb Brasserie i København. Den kan gå fra det enkle, til det naturlige og iøjnefaldende i dets rå look. Dinesens gulve tilbyder Eg i fire forskellige varianter, og hos Dinesens gulve står de klar til at give dig råd om hvordan din situation bedst kan løses, og deres fleksible løsninger kan imødekomme selv dem der ønsker kvalitet fra et billigt gulv