Nyt gulv til billige gulve

En billig gulvafslibning kommer ikke alene på tale, når du vil renovere dit hjem eller ændre stil – gulvets udseende kan være afgørende, hvis du vil sælge din bolig.

Så er gulvet slidt og plettet og bærer præg af familien og hundens hyggelige liv, kan det være en billig måde at sikre et salg på. Det er nemmere at sælge et hus eller lejlighed, når gulvene fremstår som nye – og boligen lige til at flytte ind i.

Så hvad enten du ønsker et gulv eller flere gulve afslebet, kan vi tilbyde en billig pris.

 til billige gulve
billige gulve

 

Gulve til alle lejligheder

Alle fortjener et smukt gulv, og der findes et billigt gulv til enhver bolig, hvad enten det er studenten, der vil have flotte gulve i sin lille hybel, eller seniorerne, der gerne vil have husets gulve til at fremstå uden de ridser og mærker, som det tidligere så flotte gulv har fået over årene. Og det kan gøre til billige penge.

Og det er værd at bemærke, at alle trægulve kan afslibes og blive som nye. Så et nyt gulv behøver ikke betyde, at gulvet rent faktisk skal lægges på ny.

En god gulvafslibning giver også nye flotte gulve til en billig pris.

 

Billige gulve i god kvalitet

Mange tror fejlagtigt, at en afslibning af et gulv er dyrt. Men man kan få et billigt gulv med en afslibning, billigere end et nyt gulvtæppe. Billige gulve er ikke ensbetydende med dårlig kvalitet, vore medarbejdere er meget erfarne og efterlader altid gulvet helt perfekt.

Og efter afslibning skal du vælge, hvordan dit nye gulv skal se ud. Og selv om de skal efterbehandles vil der stadig være tale om billige gulve.

Du kan vælge at lade gulvet stå ubehandlet, lakeret, ludbehandlet, olieret, lyst, mørkt, malet – ja kun fantasien sætter grænser. Også vedligeholdelsen er billig – den daglige vedligeholdelse klares med en støvsuger og en opvredet gulvklud.

 

Så spar dine penge, og få nye billige gulve i hele din lejlighed, eller blot et billigt gulv i dit køkken, hvor det måske trænger mest.