Betongulve kan forvandles

I tresserne og halvfjerdserne blev mange huse bygget med betongulv. På den måde mente man at gøre en behandling af gulve overflødig, idet man dækkede gulvet med et tæppe.

Betongulve
gulvafslibning

Men tæpper bliver slidte og kedelige, og det er ikke dyrere at få lagt et flot trægulv ovenpå betongulve, end det er at købe nye tæpper.

Og hvis du frygter, at behandling af gulve af træ er besværlig, er det ingenlunde tilfældet.

I betongulve sætter snavs sig i ujævnheder, et gulvtæppe holder også på støvet uanset, hvor ofte du støvsuger, mens behandling af gulve af træ er nemt med en våd klud – og meget mere allergivenligt.

 

Slibning af betongulve

Men er du træt af dit gulvtæppe, og har du ikke lyst til gulve af træ, kan du overveje en slibning af dit betongulv.

Tidligere var betongulve mest anvendt i industrien, men betongulve har nu også vundet indpas i private hjem.

Et poleret betongulv har mange fordele og i en tid, hvor grønne værdier er vigtige i byggeriet, er et poleret betongulv en god og rigtig løsning.

Og behandling af gulve i beton er nem at gå til, og et betongulv vil for eksempel være en perfekt løsning til køkken, bad, bryggers og entre – steder hvor mange fødder træder.

 

Behandling af gulve

Når betongulve er slebet, sker en behandling af gulve i beton med et special vaskemiddel, der fjerner alle alkalirester i overfladen på betongulvet, så der ikke kommer hvide skjolder, når betongulvet hærder op.

Efter korrekt behandling af gulve i beton, vil betongulve fremstå silkematte, og ønsker man mere dybde og glans, kan man foretage behandling med en overfladeforsegler. En behandling af gulve i beton af den art vil gøre overfladen modstandsdygtig overfor pletter og samtidig gøre overfladen skridsikker, så du ikke glider – heller ikke selv om du spilder lidt vand.

Så behandling af gulve i beton kræver blot let støvsugning og en gulvklud. Så vælg trygt et betongulv.