Afslibning af gulve

Alle trægulve kan afslibes, men ikke mindst ved plankegulve opnås gode resultater med gulvafslibning – endda til en billig pris.

Plankegulve er meget slidstærke og holder i generationer, men kan naturligvis også blive mørke, plettede eller på anden måde slidte at se på.

 plankegulve
Afslibning

Så er det tid til en gulvafslibning, og gulvet vil efterfølgende fremstå som nyt.

Henvend dig trykt til vort firma, og vi giver en god pris på gulvafslibning – professionelt udført.

I vor pris på gulvafslibning er inkluderet efterbehandling. For når man står der med sine nyafslebne og smukke plankegulve, skal de efterbehandles for at bevare deres skønhed.

Og her er mange muligheder. Lak, lud, olie, blot for at nævne nogle.

Men forudsætningen for et smukke plankegulve er i alle tilfælde en effektiv gulvafslibning udført af fagmanden. Så kontakt os for pris på gulvafslibning.

 

Hvad er plankegulve

Plankegulve fås både massive og i en tyndere udgave, der til gengæld vil medføre, at plankegulve også kan være egnede til gulvvarme. Det er massive plankegulve ikke.

Der er mange forskellige træsorter at vælge imellem, når man ønsker plankegulve i sin bolig eller virksomhed.

Forinden man træffer sit valg, skal man overveje, hvilken slidtage de pågældende plankegulve vil blive udsat for.

Vil man have plankegulve i hallen til en stor virksomhed, skal man nok vælge massive plankegulve, mens der ikke kommer helt så mange mennesker i den private dagligstue, så her kan tyndere plankegulve komme på tale.

Men uanset hvad du vælger, kan gulvet afslibes, når det bliver slidt, og vi kan altid tilbyde en god pris på gulvafslibning.

 

Pris gulvafslibning

Vort firma er absolut konkurrencedygtige på pris på gulvafslibning, så kontakt os for en god pris.

Gulvafslibning skal man kun betro til en fagmand, og vor pris er så rimelig, at det heller ikke kan betale sig at gøre arbejdet selv.

Så trænger dit plankegulv til gulvafslibning, så henvend dig til os, og vi kan give dig et tilbud på en god pris på gulvafslibning.