Gulv afslibning af trægulv kort fortalt

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det foregår, når vi i gulvafslibning-herlevgiver dine gulve en afslibning, så kommer det her: En gulvafslibning foretages primært på massive afslibning af trægulv, hvor man fjerner det øverste slidte lag af gulvet. Dette foregår med en effektiv gulvafslibnings maskine, der er forsynet med sandpapir i bunden. Gulvafslibningen starter altid med groft sandpapir og afsluttes med fint sandpapir, der sikrer en flot og lækker finish på det ’nye’ gulv. I princippet kan alle trægulve få en gulvafslibning, men det kræver at det øverste lag er tykt nok til at der kan fjernes et par mm uden at eventuelle underliggende lag ses. Og naturligvis er der også grænser for, hvor mange gange et trægulv kan få en gulvafslibning inden det bliver for tyndt.

 

Den nye gulvoverflade skal  beskyttes efter gulvafslibningen

Efter gulvafslibningen er den nye overflade på træet fuldstændig ren og smuk og lys. Men samtidig er overfladen meget sårbar over for skidt og møg samt ridser og hak. Dette skal der gøres noget ved, og det sker i form af først en ludbehandling, der har den effekt, at træet ikke gulner i lyset. Hos gulvafslibning-herlev anbefaler vi herefter at gulvene får enten en sæbebehandling, en oliebehandling eller en lakering, der kan ske med enten en mat, en blank eller en halvblank lak. Vi vil meget gerne rådgive dig omkring fordele og ulemper, lige som vi også gerne fortæller dig, hvilke plejemidler, der efter vores erfaring egner sig bedst til at rengøre og vedligeholde de nye, smukke gulve.

Gulv afslibning af trægulv
afslibning af trægulv

 

Gulv afslibning af trægulv-herlev kommer gerne med et tilbud

Vi håber naturligvis at du er blevet lun på at få en gulvafslibning hjemme hos dig, eller i diet mindste, at du gerne vil høre mere om mulighederne og priserne. gulvafslibning-herlev kommer da også meget gerne forbi hos dig og fortæller mere, og vi giver dig også meget gerne et tilbud, der selvfølgelig ikke forpligter dig på nogen måde. Det er en pris på et stykke gulvafslibnings arbejde, og så kan du benytte dig af tilbuddet eller ej. Du kontakter os via vores kontakskema!